Enjoy cooking
Browse through over
650,000 tasty recipes.
Home » » Citromos sült csirkecomb, citromos sült burgonyával.

Citromos sült csirkecomb, citromos sült burgonyával.

Written By Lejla Benchaachoua on 2013. ápr. 11. | 4/11/2013

Hozzávalók :

  • 4 db csirke felső comb
  • 1 kg burgonya
  • 1 citrom
  • olaj
  • kakukkfű 
  • bors
  • 4 gerezd fokhagyma
  • majoránna 

A csirke combokat hideg vízben átmossuk,  fűszerezzük , apróra vágott fokhagymát adunk hozzá és egy citrom levét ráfacsarunk. Hűtőszekrényben hagyjuk állni 1 órán át. A burgonyákat meghámozzuk,  nagyobb gerezdekre vágjuk, majd átmossuk. A sütőt 200 ° C - ra  előmelegítjük. Egy nagy tepsibe halmozzuk a burgonya gerezdeket, majd alaposan megsózzuk őket. Ráfektetjük a csirkecombokat és a maradék fűszeres citromlevet ráöntjük a burgonyagerezdekre. Körülbelül 2 dl olajat csorgatunk a burgonyákra és a csirkecombokra egyaránt, majd az egészet ropogósra sütjük. Párolt zöldbabbal  vagy friss salátával tálalhatjuk.
Jó étvágyat hozzá!
SHARE

About Lejla Benchaachoua

1 megjegyzés :

  1. Kedves Cat Flower!

    Nézz be hozzám, vár egy kis meglepetés! :)

    VálaszTörlés